នំប៉័ងឈីសមកពី Hokkaido ឃើញរូបភ្លាមចង់សាកហ្មង!
- 2018-03-20 02:56:25
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
នំប៉័ងឈីសមកពី Hokkaido ឃើញរូបភ្លាមចង់សាកហ្មង!
ចន្លោះមិនឃើញ
គ្រាន់តែលឺពាក្យឈីសនៅក្នុងរបស់ញ៉ាំអីថ្មី គឺដឹងតែអង្រួនចិត្តអ្នកដែលចូលចិត្តញ៉ាំឈីសហ្មង ដោយសារតែឥឡូវនេះមានហាងនំប៉័ងឈីសរសជាតិប្លែកមាត់ថ្មីមកពី Hokkaido គ្រាន់តែចាប់ផ្តើមដំណើរការលក់ភ្លាមឃើញថាអត្រាអ្នកដែលថតរូបខាំទាញឈីសពីនំប៉័ងនៅក្នុងបណ្តាញសង្គមផ្សេងៗជាច្រើន។ ហាង SayChiizu Cambodia ជាមានដើមកំណើតមកពីប្រទេសថៃ ដែលជាហាងដែលមានភាពនិយមនិងទាក់ទាញជាខ្លាំងដោយសាររសជាតិនិងការវេចខ្ចប់មានភាពច្នៃប្រឌិត។
ប៉ុន្តែមានឆ្ងល់អត់ថាម៉េចមកពីប្រទេសថៃតែបែរជាហៅថានំប៉័ងឈីស Hokkaido ទៅវិញ? តាមពិតទៅដោយសារតែឈីសដែលបានប្រើនៅក្នុងការធ្វើនំប៉័ងនេះ គឺត្រូវបានប្រមូលផលមកពីកសិដ្ឋានផ្ទាល់នៅក្នុងប្រទេសថៃដែលបានមកពីសត្វគោពិសេសយកមកពីប្រទេសជប៉ុននិងដើរតាមបច្ចេកទេសរបស់ជប៉ុនតែម្តង។
មានការលាយឈីស៣ប្រភេទចូលគ្នាដើម្បីបង្កើតបានជារសជាតិឈីសពិសេសដាក់ជាមួយនំប៉័ងឈីសនេះ ម្យ៉ាងវិញទៀតដោយសារការរចនានៃការវេចខ្ចប់គួរឲ្យស្រឡាញ់ទើបបណ្តាលឲ្យមានអតិថិជនទាំងក្មេងទាំងចាស់ចេញចូលទីញញ៉ាំឥតឈប់ឈរ។ បើចង់ដឹងថារសជាតិឆ្ងាញ់កម្រិតណា កុំភ្លេចទៅសាកនៅហាង SayChiizu Cambodia ទាំងអស់គ្នា។
អាសយដ្ឋាន៖ ស្ថិតនៅក្នុង Eden Garden នៅតំបន់បឹងកក់។ SayChiizu Cambodia Facebook
អត្ថបទ៖ដាលីន