នំ​បញ្ចុក​ស៊ុបក្បាល​ត្រី​រសជាតិ​ខុស​ពី​នំ​បញ្ចុក​ធម្មតា...

  • 2018-04-02 04:00:00
  • ចំនួនមតិ

ចន្លោះមិនឃើញ

បើ​គិត​ទៅ​នំបញ្ចុក​គេ​ញុំា​ជា​មួយ​សម្ល​ណាំ​យ៉ា សម្ល​ប្រហើរ​ សម្ល​ការី ហើយ​រស​ជាតិ​បែប​នោះ​ពួក​យើង​ឧស្សាហ៍​ញុំា​ហើយ​មែន​ទេ? ឥលូវ​សប្បាយ​ដើរ​ចង់​ណែនាំ​ឲ្យ​អ្នក​ទាំង​អស់​គ្នា​ទៅ​ញុំា​នំបញ្ចុក​ស៊ុប​ក្បាល​ត្រី​វិញ ហើយ​នៅ​ក្នុង​ស៊ុប​នោះ​គេ​មាន​ដាក់​​ផ្សិត​ចម្បើង​ ពោត​បារាំង ប្រហិត​ត្រី ឈាម​ និង​របស់​ពិសេស​ជាតិ​គេ​នោះ​គឺ​ម៉ែ​ក្បាល​ត្រី​ដែល​ជួយ​បង្កើន​រសជាតិ​ដល់​ស៊ុប​ទាំង​មូល។ មិន​ជឿ​ចាំទៅ​សាក​ទាំង​អស់​គ្នា​នៅ​ជិតសាលាស៊ីសុវត្តិ !

ហើយក្រៅពីមីក្បាលត្រីង្នកទាំង​អស់គ្នា​ក៏អាចរកអីញុំាផ្សេងនៅហាងនោះបានដែរ៖

នំបញ្ចុកដុះផ្សិត

នុយ

និងភេសជ្ជៈផ្សេងៗ

ចូលទៅកាន់ Link ខាងក្រោមនេះដើម្បីដឹងពីទីតាំងច្បាស់​

https://www.facebook.com/%E1%9E%93%E1%9F%86%E1%9E%94%E1%9E%89%E1%9F%92%E1%9E%85%E1%9E%BB%E1%9E%80%E1%9E%8A%E1%9E%BB%E1%9F%87%E1%9E%95%E1%9F%92%E1%9E%9F%E1%9E%B7%E1%9E%8F-Khmer-Fungus-Noodle-1123313941019105/


អត្ថបទ៖ Som Samdaneath