មីគាវរសជាតិដើមសាំងហ្គាពួរ ឆ្ងាញ់ជាប់ចិត្ត
- 2018-09-14 01:02:00
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
មីគាវរសជាតិដើមសាំងហ្គាពួរ ឆ្ងាញ់ជាប់ចិត្ត
ចន្លោះមិនឃើញ
កាលនៅក្មេងៗធ្លាប់តែមើលរឿងភាគសាំងហ្គាពួរ ឃើញគេញ៉ាំមីគាវនេះឡើងស្រក់ទឹកមាត់ ប៉ុន្តែមកទល់ឥលូវមិនដែលបានសាកមែនទេ? ទោះជាចង់ញ៉ាំក៏មិនដឹងទៅញ៉ាំនៅកន្លែងណាដែរ! ពេលនេះសប្បាយដើរនឹងណែនាំកន្លែងញ៉ាំមី គាវនិងបាយមាន់អត់ឆ្អឹងរបស់ប្រទេសសិង្ហបុរី ធានាថាអ្នកទាំងអស់គ្នានឹងចូលចិត្ត។
មីគាវនេះគឺជាមីគាវគោកមានសាច់សាស៊ីវ គាវស្នូលសាច់ជ្រូក និងស្ពៃតឿ ហើយក៏មានស៊ុបដាក់ក្នុងកូនចានខាងក្រៅសម្រាប់យើងហុតផងដែរ។ ពេលខ្លះវាមានរូបរាងខ្មៅដោយសារគេចាក់ទឹកស៊ីអ៊ីវខាប់ពណ៌ខ្មៅចូលទៅដើម្បីបន្ថែមរសជាតិ។ ភាគច្រើនអ្នកដែលទៅញ៉ាំមីគាវនៅទីនោះគេច្រើនចូលចិត្តទឹកជ្រលក់ម្ទេសបុកដែលស្រដៀងនឹងទឹកត្រីបុកឬទឹកត្រីកោះកុងរបស់ខ្មែរយើង។
នៅហាងនោះក៏មានបាយមាន់អត់ឆ្អឹងដ៏ល្បី វាជាភាពងាយស្រួលចំពោះអ្នកបរិភោគដោយសារតែគេមិនចាំបាច់យកឆ្អឹងចេញ មួយវិញទៀតសាច់មាន់នៅទីនោះណែនធ្វើឲ្យយើងញ៉ាំហើយស្កប់ស្កល់។
ទីតាំងស្ថិតនៅ៖ ផ្លូវសុធារស ម្ជូរសាកលវិទ្យាល័យប៊ៀលប្រាយ៍ Build Bright (BBU)
ទីតាំងទីពីរ៖ ផ្លូវ១១០ សហពន័្ធរុស្ស៊ី ជិតពោធិចិនតុង៕
ហាងមានឈ្មោះថា បាយមាន់សុទ្ធ
អត្ថបទ៖ Som Samdaneath