ធានាថាឆ្ងាញ់! ទៅដល់ បាត់ដំបង កុំភ្លេចប្រហិតសាច់គោចែម៉ី
- 2018-06-19 04:54:35
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
ធានាថាឆ្ងាញ់! ទៅដល់ បាត់ដំបង កុំភ្លេចប្រហិតសាច់គោចែម៉ី
ចន្លោះមិនឃើញ
ពេលទៅដល់បាត់ដំបងប្រហែលចាប់ពីម៉ោង៣រសៀល កុំភ្លេចជិះទៅតូបលក់ប្រហិតសាច់គោបំពងធំល្មមមួយនៅក្បែររបងសាលាចិនក្រុងបាត់ដំបង ព្រោះប្រហិតនេះជាប្រហិតសាច់គោធ្វើតាមបែបគ្រួសារ។
បើនិយាយពិីរសជាតិវិញឆ្ងាញ់មិនធម្មតាទេ ប្រហិតបំពងឡើងស្រួយខ្ញោក ត្រូវម៉ាច់ជាមួយទឹកជ្រលក់ពីរប្រភេទ ទឹកជ្រលក់ម្ទេស និងទឹកជ្រលក់ប្លែកម្យ៉ាងទៀតគឺ ទឹកជ្រលក់សណ្តែកដី។ ចែម៉ីត្រូវការសាច់គោដើម្បីផលិតប្រហិតប្រមាណជា ៤០ទៅ ១០០គីឡូក្រាមជាប្រចាំថ្ងៃ។ នេះសរឲ្យឃើញថា ប្រហិតចែម៉ីពិតជាពេញនិយមនៅបាត់ដំបងមែន។
បើថារកមិនឃើញ អាចចុះសួរអ្នកម្ដុំហ្នឹងបាន ព្រោះថាឲ្យតែនិយាយពីប្រហិតសាច់គោអ្នកនៅបាត់ដំបងទាំងអស់អ្នកណាក៏ស្គាល់ដែរ។ បើអ៊ីចឹង ពេលក្រោយទៅបាត់ដំបងចាំអីទៀត !
ប្រភព៖ srok ប្រែសម្រួល៖ Som Samdaneath