ស្ករ និង អំបិលខាត់ស្បែក, មួយណាល្អជាង?
- 2017-12-27 05:00:00
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
ស្ករ និង អំបិលខាត់ស្បែក, មួយណាល្អជាង?
ចន្លោះមិនឃើញ
ការដុះខាត់ដើម្បីជម្រុះនូវកោសិកាចាស់ៗលើស្បែកចេញគឺជាវិធីល្អមួយសម្រាប់សម្អាតនូវភាពកខ្វក់លើស្បែកនិងរក្សាស្បែកឱ្យមើលទៅក្មេងខ្ចីស្រស់ថ្លា។ ស្ករ និង អំបិលដុះខ្លួនល្អដូចគ្នាក្នុងការដុះសម្អាតស្បែកតែពួកវាទាំងពីរប្រភេទនេះមានអត្ថប្រយោជន៍ចំពោះប្រភេទស្បែកខុសៗគ្នា។
+អំបិល Scrub
មានជាតិអំបិលសមុទ្រភាគច្រើនដែលជួយសម្អាតសារធាតុកខ្វក់និងជាតិពុលនៃស្បែក
ជាធម្មតាគ្រើមនិងខាត់ស្បែកខ្លាំងជាងស្ករ
មានផ្ទុកជាតិរ៉ែ
ទាមទារការផ្ដល់សំណើមខ្លាំងបន្ទាប់ពីការប្រើប្រាស់អំបិលរួច
កុំប្រើនៅកន្លែងដែលមានស្នាមរបួសព្រោះវាបណ្ដាលឱ្យមានការឈឺចាប់ឬក្រហាយ
អាចប្រើបាន១ដងក្នុង១សប្ដាហ៍
+ស្ករ Scrub
មិនសូវគ្រើមដូចអំបិលទេ ដូចនេះវាមានការកកិតតិចជាងអំបិល (ល្អសម្រាប់អ្នកដែលមានស្បែកឆាប់រងប្រតិកម្ម)
ជាប្រភេទ Scrub តែមួយដែលអ្នកអាចប្រើចំពោះស្បែកមុខបាន
មានជាតិរ៉ែតិចជាងអំបិលប៉ុន្តែមិនធ្វើឱ្យស្បែកស្ងួតដូចអំបិលទេ
អាចការពារស្បែកមុខពីជាតិពុលអាក្រក់
ជួយផ្ដល់ជាតិសំណើមដល់ស្បែកនិងធ្វើឱ្យស្បែកទន់
អាចប្រើ២ទៅ៣ដងក្នុង១សប្ដាហ៍
ពេលដឹងពីអត្ថប្រយោជន៍ខុសៗគ្នារវាងប្រភេទ Scrub ទាំងពីរខាងលើហើយអ្នកអាចធ្វើការជ្រើសរើសទៅតាមប្រប្រភេទស្បែករបស់អ្នកបានហើយ។
ប្រភព៖ Trialsntresses ប្រែសម្រួល៖ Sin Sovannleakhena