គុណប្រយោជន៍និងគុណវិបត្តិនៃការទទួលទានស៊ូស៊ី
- 2018-01-20 03:00:00
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
គុណប្រយោជន៍និងគុណវិបត្តិនៃការទទួលទានស៊ូស៊ី
ចន្លោះមិនឃើញ
ស៊ូស៊ី ជាម្ហូបអាហារប្រពៃណីរបស់ប្រទេសជប៉ុនហើយក៏ជាអាហារដ៏ពេញនិយមបំផុតស្ទើរជុំវិញពិភពលោក។ ស៊ូស៊ី ដែលធ្វើមកពីត្រីសមុទ្រឆៅរុំជាមួយនឹងបាយ ហើយមានបន្ថែមនូវគ្រឿងផ្សេងៗទៀត។ សម្រាប់ការបរិភោគស៊ូស៊ី មានគុណប្រយោជន៍និងមានគុណវិបត្តិបែបណាទៅ៖
គុណប្រយោជន៍៖
មិនត្រូវការសម្ភារៈច្រើនក្នុងការធ្វើ
គ្មាន(ឬមានតិច)ជាតិកូលេស្តូរ៉ូល និង សារជាតិធាត់
ល្អសម្រាប់អ្នកដែលមានជាតិកូលេស្តូរ៉ូលខ្ពស់
ជាអាហារសុខភាព
មានកាឡូរីទាប
ភាគច្រើនគឺជាត្រីដែលជាប្រភពនៃវីតាមីន
ជួយបន្ថយសម្ពាធឈាម(នៅពេលដែលបរិភោគក្នុងបរិមាណដែលត្រឹមត្រូវ)
សម្បូរទៅដោយសារធាតុ Omega-3 ដែលមានសារសំខាន់ចំពោះបេះដូង
គុណវិបត្តិ៖
ត្រីធូណា និង ត្រីដាវ មានសារធាតុបារតខ្ពស់
ត្រីដែលចម្អិនមិនសូវឆ្អិនល្អ អាចធ្វើឲ្យអ្នកបរិភោគកើតជំងឺព្រូនដែលរាលដាលពេញខ្លួនប្រាណ ហើយបង្កឲ្យមានភាពឈឺចាប់ ហើយវិធីព្យាបាលគឺតាមរយៈការវះកាត់
ស៊ូស៊ីកម្រិតខ្ពស់ មានតម្លៃថ្លៃខ្លាំង
ត្រីមួយចំនួនត្រូវចម្អិនឲ្យបានល្អ បើមិនដូច្នោះទេនឹងឈឺជាមិនខាន
ស៊ូស៊ីអាចបង្កជាហានិភ័យដល់អ្នកជំងឺទឹកនោមផ្អែមកម្រិត មួយ និងកម្រិត ពីរ ដូចនេះហើយពួកគេគួរតែបរិភោគ សាស៊ីមី ជំនួសវិញ។
ប្រភព៖ www.wix.com អត្ថបទ៖ សោភា