នំបញ្ចុកស៊ុបក្បាលត្រីរសជាតិខុសពីនំបញ្ចុកធម្មតា...
- 2018-04-02 04:00:00
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
នំបញ្ចុកស៊ុបក្បាលត្រីរសជាតិខុសពីនំបញ្ចុកធម្មតា...
ចន្លោះមិនឃើញ
បើគិតទៅនំបញ្ចុកគេញុំាជាមួយសម្លណាំយ៉ា សម្លប្រហើរ សម្លការី ហើយរសជាតិបែបនោះពួកយើងឧស្សាហ៍ញុំាហើយមែនទេ? ឥលូវសប្បាយដើរចង់ណែនាំឲ្យអ្នកទាំងអស់គ្នាទៅញុំានំបញ្ចុកស៊ុបក្បាលត្រីវិញ ហើយនៅក្នុងស៊ុបនោះគេមានដាក់ផ្សិតចម្បើង ពោតបារាំង ប្រហិតត្រី ឈាម និងរបស់ពិសេសជាតិគេនោះគឺម៉ែក្បាលត្រីដែលជួយបង្កើនរសជាតិដល់ស៊ុបទាំងមូល។ មិនជឿចាំទៅសាកទាំងអស់គ្នានៅជិតសាលាស៊ីសុវត្តិ !
ហើយក្រៅពីមីក្បាលត្រីង្នកទាំងអស់គ្នាក៏អាចរកអីញុំាផ្សេងនៅហាងនោះបានដែរ៖
នំបញ្ចុកដុះផ្សិត
នុយ
និងភេសជ្ជៈផ្សេងៗ
ចូលទៅកាន់ Link ខាងក្រោមនេះដើម្បីដឹងពីទីតាំងច្បាស់
https://www.facebook.com/%E1%9E%93%E1%9F%86%E1%9E%94%E1%9E%89%E1%9F%92%E1%9E%85%E1%9E%BB%E1%9E%80%E1%9E%8A%E1%9E%BB%E1%9F%87%E1%9E%95%E1%9F%92%E1%9E%9F%E1%9E%B7%E1%9E%8F-Khmer-Fungus-Noodle-1123313941019105/
អត្ថបទ៖ Som Samdaneath