ចុងសប្ដាហ៍ទំនេរធ្វើបាយឆា Bokembab ញ៉ាំហេ?
- 2016-04-08 07:17:20
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
ចុងសប្ដាហ៍ទំនេរធ្វើបាយឆា Bokembab ញ៉ាំហេ?
ចន្លោះមិនឃើញ
ស្អែកថ្ងៃចុងសប្ដាហ៍ទំនេរមិនបាច់ទៅណាឆ្ងាយនាំតែលំបាកទេ នៅផ្ទះរៀនធ្វើបាយឆា Bokembab ញ៉ាំលេងជាមួយ Sabay ដើរ វិញហេ?
ស្រួលធ្វើគ្រឿងផ្សំតិចហើយមិនចាំបាច់ចំណាយលុយច្រើនដើម្បីទៅញ៉ាំនៅហាងកូរ៉េទេ ។ គ្រាន់តែប្រិយមិត្តចូលមើលវីដេអូខាងក្រោមនេះទៅអ្នកនឹងចេះធ្វើបាយឆាកូរ៉េមួយចានយ៉ាងឆ្ងាញ់ពិសា។
តោះ! កុំឲ្យខាតពេលយូរទៅរូបមន្តខាងក្រោមទាំងអស់គ្នា៖
គ្រឿងផ្សំ៖ បាយស ១ចានចង្កឹះ ខ្ទឹមបារាំង ១ជ្រុងតូច ស្លឹកខ្ទឹម ៣ដើម គីមឈី កន្លះខាំ សាច់ជ្រូក កន្លះខាំ ការ៉ុត ត្រសក់ ពងមាន់ ១គ្រាប់ ប្រេងឆា
មើលវិធីធ្វើខាងក្រោម៖
https://www.youtube.com/watch?v=u77cAqmn7Ro&feature=youtu.be អត្ថបទ៖ សុខអូន