ចុង​សប្ដាហ៍​ទំនេរ​ធ្វើ​បាយ​ឆា Bokembab ញ៉ាំ​ហេ?

  • 2016-04-08 07:17:20
  • ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0

ចន្លោះមិនឃើញ

ស្អែក​ថ្ងៃ​ចុង​សប្ដាហ៍​ទំនេរ​មិន​បាច់​ទៅ​ណា​ឆ្ងាយ​នាំ​តែ​លំបាក​ទេ នៅ​ផ្ទះ​រៀន​ធ្វើ​បាយ​ឆា Bokembab ញ៉ាំ​លេង​ជាមួយ Sabay ដើរ វិញ​ហេ?

ស្រួល​ធ្វើ​គ្រឿង​ផ្សំ​តិច​ហើយ​មិន​ចាំ​បាច់​ចំណាយ​លុយ​ច្រើន​ដើម្បី​ទៅ​ញ៉ាំ​នៅ​ហាង​កូរ៉េ​ទេ ។ គ្រាន់​តែ​ប្រិយមិត្ត​ចូល​មើល​វីដេអូ​ខាង​ក្រោម​នេះ​ទៅ​អ្នក​នឹង​ចេះ​ធ្វើ​បាយ​ឆា​កូរ៉េ​មួយ​ចាន​យ៉ាង​ឆ្ងាញ់​ពិសា។

តោះ! កុំ​ឲ្យ​ខាត​ពេល​យូរ​ទៅ​រូប​មន្ត​ខាង​ក្រោម​ទាំង​អស់​គ្នា៖

 

 

គ្រឿង​ផ្សំ៖ បាយ​ស ១​ចាន​ចង្កឹះ ខ្ទឹម​បារាំង ១ជ្រុង​តូច​ ស្លឹក​ខ្ទឹម ៣ដើម គីម​ឈី កន្លះ​ខាំ សាច់​ជ្រូក កន្លះ​ខាំ ការ៉ុត ត្រសក់ ពង​មាន់ ១គ្រាប់ ប្រេង​ឆា

 

មើល​វិធី​ធ្វើ​ខាង​ក្រោម៖

 

https://www.youtube.com/watch?v=u77cAqmn7Ro&feature=youtu.be អត្ថបទ៖ សុខ​អូន