ពែងកាហ្វេតែមួយមើលទៅដូចគ្នា ប៉ុន្តែមកពីប្រទេសផ្សេងគ្នា
- 2017-04-25 02:00:00
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
ពែងកាហ្វេតែមួយមើលទៅដូចគ្នា ប៉ុន្តែមកពីប្រទេសផ្សេងគ្នា
ចន្លោះមិនឃើញ
ជារៀងរាល់ព្រឹកមនុស្សជុំវិញពិភពលោកតែងតែចាប់ផ្ដើមថ្ងៃថ្មីជាមួយកែវកាហ្វេមួយកែវ។ ប៉ុន្តែស្ទើរតែគ្រប់ប្រទេសតែងតែមានភាពខុសគ្នានៃការបង្កើតរសជាត ឬក៏របៀបនៃការឆុងកាហ្វេ។ ទាំងអស់នេះ គឺ ជាការផ្សំរសជាតកាហ្វេប្រចាំប្រទេសនីមួយៗ តោះ! ទៅមើល៍ថាតើកាហ្វេមានលក្ខណរសជាត និងរបៀបផ្សំ ខុសគ្នាយ៉ាងណា៖
Egg coffee ប្រទេសវៀតណាម
គ្រឿងផ្សំសំខាន់សម្រាប់កាហ្វេមួយកែវនេះគឺ ស៊ុត ទឹកដោះគោខាប់ ស្ករនិង កាហ្វេក្ដៅ។
Lapland coffee ប្រទេសហ្វាំងឡង់
Lapland coffee គឺកាហ្វេដែលបន្ថែមនូវរសជាត cheese នៅបាតកែវ រួចបំពេញបន្ថែមដោយកាហ្វេ វាមានរសជាតមួយបែប។
Espresso ប្រទេសអ៊ីតាលី
កាហ្វេEspresso មួយកែវហើយបន្ថែមដោយក្រូចមួយជំនិត (សំប៉ែត)។
Lagrima អាហ្សង់ទីន
គ្រាន់តែកែវមួយដែរបានដាក់កាហ្វេមានរសជាតខ្លាំងហើយបន្ថែមដោយពពុះទឹកដោះគោ
Bonbon coffee ប្រទេសបារាំង
កាហ្វេEspresso ប៉ុន្តែបន្ថែមដោយទឹកដោះគោខាប់ វារឹតតែពិសេសថែមទៀត។
Spiced coffee របស់ប្រទេសម៉ារ៉ុក
រសជាតកាហ្វេដែលមានគ្រាប់ល្ង ម្រេចខ្មៅ និងចន្ទន៍គ្រឹះស្នា ជាមួយនិងគ្រាប់កាហ្វេធម្មតា កិនបញ្ចូលគ្នា ប៉ុន្តែវាមានរសជាតិខ្លាំងបន្តិ.
Coffee with tea របស់ ហុងកុង
រសជាតពីតែខ្មៅ បូកបន្ថែមដោយ ម្រេច ទឹកដោះគោខាប់ និង កម្រិតកាហ្វេ២\១កែវតូច។
តើកាហ្វេរបស់ប្រទេសណាខ្លះ ដែលអ្នកធ្លាប់បានសាក? ប្រហែលជាចំណោមរសជាតកាហ្វេរទាំងនោះ ប្រាកដជាមានមួយដូចក្នុងកាហ្វេរបស់អ្នកញ៉ាំរាល់ថ្ងៃហើយ...
ប្រភព៖ Brightside ប្រែសម្រួល៖ chanvutha yin