របៀប​ឆុង​តែ​បៃតង​ស្រួល​សឹង​អី​! ធ្វើ​ញ៉ាំ​ខ្លួន​ឯង​ក៏​ឆ្ងាញ់​ដែរ

  • 2017-06-30 04:30:00
  • ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0

ចន្លោះមិនឃើញ

តែ​បៃតង​ទឹក​ដោះ​គោ​ដែល​អ្នក​តែង​តែ​ទិញ​ញ៉ាំ​រាល់​ថ្ងៃ ត្រូវ​ចំណាយ​ក្នុង​មួយ​កែវ​ពី​២០០០​រៀល ​ទៅ​៣០០០រៀល។ បើ​អញ្ចឹង​ ម៉េច​ក៏​មិន​សាក​ធ្វើ​តែ​បៃតង​ញ៉ាំ​ដោយ​ខ្លួន​ឯង​សាក​មើល​ទៅ​? មាន​អី​ទៅ​ពិបាក ​គ្រាន់​តែ​​ធ្វើ​តែ​បៃតង​មួយ​កែវ​ញ៉ាំ​ខ្លួនឯង​រាល់​ថ្ងៃ​នោះ​។ ថ្ងៃនេះ សប្បាយដើរ នឹងប្រាប់​ពី​របៀប​ឆុង​ងាយ​​ដល់​អ្នក​ទាំង​អស់​គ្នា​៖

គ្រឿងផ្សំ​មាន​៖ តែ​បៃតង ទឹក​ក្ដៅ​ដាំ​ពុះ ទឹកដោះ​គោ​ខាប់ ទឹកដោះគោ​ស្រស់​ ទឹក​កក​

របៀប​ធ្វើ​៖ ឆុង​តែ​បៃតង​​ជាមួយ​ទឹក​ដែល​ដាំ​ពុះ ​រួច​ទុក​វា​ឲ្យ​​​ចេញ​ជាតិ​តែ និង​ឲ្យ​វា​ត្រជាក់​បន្តិច​ ។

បន្ទាប់​មក​​យក​ដាក់​ទឹក​ដោះ​គោ​ខាប់​ទៅតាម​ចំណង់​ចំណូល​ចិត្ត​ (ដាក់​​អំបិល​បន្តិច​ដើម្បី​ឲ្យ​មាន​ជាតិ​ផ្អែម​ឆ្ងាញ់​) ហើយ​ចាក់​ទឹក​តែ​បៃតង​ទៅ​ក្នុង​កែវ​នោះ​ រួច​កូរ​ឲ្យ​សព្វ​។

ចុង​ក្រោយ​ចាក់​ទឹក​តែ​នោះទៅក្នុង​កែវ​ដែល​មាន​ទឹកកក​ ​ហើយ​បន្ថែម​នូវ​ទឹក​ដោះ​គោ​ស្រស់​នោះ​ជា​ការ​ស្រេច។ ជាមួយ​នឹង​អាកាស​ធាតុ​ក្ដៅ​បែប​នេះ បានញ៉ាំ​តែ​បៃតង​ទឹក​ដោះ​គោ​ទឹកកក​ទៀត​ ពិតជា​ឆ្ងាញ់​ជាប់​ចិត្ត​មិនខាន​​។


អត្ថបទ៖ chanvutha yin